![]() |
|
|||||||
| FAQ | Members List | Calendar | Mark Forums Read |
| AWD Nissan vozila sa pogonom svih osovina |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
clan foruma
Ime i prezime: Andrej Medić
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ARRRR!
Ime i prezime: Nino Čučić
Godina: 26
Mjesto stanovanja: Jaska
Vozim: Sunny N13 1.6SLX GA16I
|
krvavo.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
LPG SX
Ime i prezime: Daniel Kunstek
Mjesto stanovanja: Zagreb,Centar
Vozim: 200 SX S13
|
Bit ce zanimljivo kad dodje u prodaju i kad se sazna cijena!
|
|
|
#4 |
|
clan foruma
Ime i prezime: Daniel Kravarovic
Mjesto stanovanja: Dubrovnik
Vozim: 200sx S13
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
clan foruma
Ime i prezime: Marko Kremenić
Godina: 23
Mjesto stanovanja: Zaprešić
Vozim: Nissan Primera eGT
|
Evo ga i u akciji
http://videos.streetfire.net/toprate...60006f1e96.htm Makar mogu reć da mi je r34 puno ljepši |
|
|
|
|
|
#6 |
|
S/RS13 freak
Ime i prezime: Nikola Papak
Godina: 21
Mjesto stanovanja: Ilok
Vozim: Primera P10
|
Nemogu rec da je ruzan jer je daleko od toga al nije mi bas legao taj dizajn... inace opcenito novi Nissani mi nisu bas nesto... stariji su puno lijepsi... al sto se tice performansi tu je zvijer u svakom pogledu... strasna zvijer
![]()
|
|
|
#7 |
|
clan foruma
Ime i prezime: Daniel Kravarovic
Mjesto stanovanja: Dubrovnik
Vozim: 200sx S13
|
Ma ne znam o cemu vi pricate, meni je auto prekrasan. Lijepi su mi bili i R32 i R33 i R34, svaki za svoje vrijeme. Ne moze se reci ni za jednoga da je primjerak klasicne ljepote, ali uvuce se pod kozu.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
S/RS13 freak
|
Quote:
) al meni nijedan novi npr. Nissan izgledom nije ni blizu starijim modelima... jednostavno old school rula ![]() a sto se tice Skyline-a tj. GT-Ra meni osobno najljepsi model je KPGC10 GT-R... mokri snovi ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
S/RS13 freak
|
Faster than a 911 Turbo, possibly cheaper than a Z06. And now, according to our sources at the scene, Nissan has recorded a stunning seven-minute/35-second lap (read: 7:35) around the Nurburgring’s Nordschleife with a stock 480-horsepower GT-R.
Among production road cars, that’s quicker than a Porsche 996 GT2 and Corvette Z06 (both 7:42). It’s not as quick as a Koenigsegg CCR, Pagani Zonda F, Porsche 997 GT2, or Porsche Carrera GT, the top four quickest cars around the Green Hell. But, as we went to press, Nissan was working on possibly tackling the record again. Road cars the Nissan GT-R must beat: 1. Porsche Carrera GT: 7 minutes/28 seconds 2. Porsche 997 GT2: 7 minutes/32 seconds 3. Pagani Zonda F: 7 minutes/33 seconds 4. Koenigsegg CCR: 7 minutes/34 seconds [Source: Motor Trend] Što li će tek biti kad :Nissan je najavio proizvodnju baznog modela sa 480 KS, V-Spec izvedbe identične snage i EVO-Spec inačice sa 530 KS i 100 kg manje. ukratko... Nissan majku ![]()
|
|
|
#10 |
|
LPG SX
Ime i prezime: Daniel Kunstek
Mjesto stanovanja: Zagreb,Centar
Vozim: 200 SX S13
|
Ma tak treba. Nissan je zakon